Industriisolering udføres
​med 20 års erfaring

Vi hjælper dig med at sikre effektiv produktion og drift

Hos Tek-Isolering har vi i mere end 20 år arbejdet med effektiv isolering i industrien. Industriisolering er afgørende for at kunne optimere energiforbruget og minimere varmetab, hvilket også er et centralt element i at opnå en bæredygtig og effektiv produktion og drift. Vores løsninger kan tilpasses til at imødekomme de unikke udfordringer, som netop din industri står over for, og sikre maksimal effektivitet.

Vores isoleringsfirma holder til lidt uden for Herning i Midtjylland, men vi kører gerne ud og arbejder med industriisolering for kunder i hele Danmark. Ønsker du at få efterisoleret eksisterende områder, eller skal du have isoleret nye installationer, så kommer vi gerne ud og kigger på det.

Det kan du opnå med effektiv industriisolering

Med den rette industriisolering kan du komme til at opleve et væld af fordele. Først og fremmest kan vi med isolering af industrilokaler reducere behovet for både opvarmning og nedkøling, hvilket resulterer i betydelige energibesparelser og reducerede driftsomkostninger. Dertil nedbringes også CO-udledningen i din industriproduktion.

Udover disse driftsmæssige forbedringer, kan moderne industriisolering også skabe et bedre og mere komfortabelt arbejdsmiljø, da det bliver nemmere at kontrollere temperaturen samt reducere støjniveauer. Og slutteligt kan isolering beskytte industrielt udstyr mod ekstreme temperaturer og korrosion, hvilket forlænger udstyrets levetid og reducerer vedligeholdelsesomkostningerne.

Der er således god grund til at få fornyet industriisoleringen, og hos Tek-Isolering er vi klar til at hjælpe dig. Vi udfører alt vores arbejde efter gældende lovgivning, og vi rådgiver dig gerne om dine muligheder, så vi finder frem til den rette løsning.

Kontakt os for en konsultation og et tilbud

Er du interesseret i at forbedre din industris energieffektivitet og bæredygtighed? Kontakt Tek-Isolering i dag for en uforpligtende snak om dine muligheder med vores industriisolering. Så giver vi dig også et tilbud på din opgave. Lad os hjælpe dig med at træffe de rette valg for en grønnere og mere effektiv produktion.

Få et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kontaktoplysninger

border

Tek-Isolering ApS

Sverigesvej 8, 7480 Vildbjerg

Telefon: 25 10 31 92

E-mail: lh@tek-isolering.dk